Ota yhteyttä!

Soita meille numeroon 044-9766250 tai laita viestiä info@funbox.fi.

Voit myös täyttää viereisen yhteydenottopyynnön, jolloin osaamme palvella sinua parhaiten.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Funbox banner 2017_05.jpg

Photo booth

Funbox on suomalainen photo booth, jonka pettämätön laatu, tehokas toiminnallisuus ja muokattavat ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

 

PHOTO BOOTH

 

Funbox on photo booth eli valokuvauskoppi. Kuvaus tapahtuu automaattisesti Funbox -järjestelmän ja -teknologian ansiosta; kamera ottaa sarjan kuvia, jonka jälkeen sarja on nähtävissä esikatseluna näytöllä, tulostettavissa välittömästi sekä jaettavissa eri kanavia käyttäen. Lisätietoa palvelustamme ››

Tyylikäs valokuvauskoppi tarjoaa kuvaustilanteeseen yksityisyyttä niin rohkeille kuin ujommillekin vierailijoille. Kaikkien Funbox photo boothien kapasiteetti, tekninen varustelu ja kuvauslaatu on samantasoinen. Koppien ulkoiset sivut ovat brändättävissä yrityksen, tuotteen tai tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi.

 

Funbox on kehitetty kotimaisesti ja valokuvauskopit valmistetaan käsityönä Suomessa. Kehitystyössä on ollut mukana suurella sydämellä joukko tekniikan, valokuvauksen ja markkinoinnin ammattilaisia, joille tärkeää on tinkimätön laatu, pettämätön tyyli ja huoleton toimivuus.
 
 

 

FUNBOX CLASSIC

Klassinen, selkeälinjainen ja yksinkertaisen tyylikäs vaihtoehto, joka sopii moneen tilaan ja tilanteeseen. Laitteen sisusta ja yksityiskohdat ovat puuta. Mallin ulkopinta on standardina (ilman asiakkaan omaa brändäystä) siisti ja ajaton mustavalkoinen.

Valokuvauskopin asiakaskohtainen brändäys tehdään magneettivuodilla, joita voidaan tarvittaessa käyttää useamman kerran. Siksi tämä malli sopii mainiosti esim. kiertueille, toistuville tapahtumille jne.

L 170 x K 200 x S 85 cm

 

FUNBOX GLAM

Nämä Funbox Classicin linjaa noudattavat säihkyvät photo boothit tuovat nimensä mukaisesti extra-annoksen glamouria. Todella näyttävä ja juhlava Funbox Glam on myös kaunis ja elegantti sisustuselementti tapahtumatilaasi. Tämä malli sopii eritysesti pikkujouluihin ja iltatapahtumiin, joissa kaivataan hieman tavallista enemmän näyttävyyttä.

Funbox Glam on saatavana hopean värisellä ja mustalla kimalteella.

 
aito_box_pieni.jpg

FUNBOX CUSTOM

Millainen olisi sinun brändisi näköinen Funbox? Voimme naamioida rakenteemme ulkoasua tapahtumasi, tuotteesi tai brändi-identiteettisi mukaan lähes rajattomasti. Autamme mielellämme sinua löytämään omannäköisesi, tyylikkään ja toimivan ratkaisun.

Vain luovuus on rajana.