Ota yhteyttä!

Soita meille numeroon 044-9766250 tai laita viestiä info@funbox.fi.

Voit myös täyttää viereisen yhteydenottopyynnön, jolloin osaamme palvella sinua parhaiten.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FNBX_banner_palvelu.jpg

Peruspalvelu

Funboxin palveluun sisältyy kaikki tarvittava tuotannosta toteukseen. Sinun tulee vain nauttia tunnelmasta, ja hyvistä kuvista yhdessä vieraidesi kanssa. Me hoidamme loput.

Paljon enemmän kuin photo booth

Funbox tuo valokuvastudion sinne, missä ikinä sitä tarvitaankaan – ja vie markkinointiviestiäsi eteenpäin tehokaasti ja tyylillä.

Moderni järjestelmämme tuottaa kuvat niin printtinä, diginä kuin animaationakin, ja pystyy halutessasi jakamaan ne suoraan useisiin sähköisiin kanaviin. Kuviin saadaan integroitua logot, viestit, tarjoukset, kilpailut ja arvonnat.

Photo boothimme sopii esimerkiksi messuille aktiviteetiksi, yksityis- tai yleisötapahtumiin, lanseeraus tilaisuuksiin, pikkujouluihin, kesätapahtumiin... Funboxista on moneen!

 

 

PERUSPALVELU

 
 

Funbox palvelukokonaisuus toteutetaan aina ”avaimet käteen” –periaatteella, ja kaikki palvelun asiakaskohtaisesti räätälöitävät yksityiskohdat sovitaan etukäteen. Oli kyseessä sitten yritystilaisuus tai promootio, kokenut tiimimme hoitaa palvelun tuotannosta toteutukseen. Näin Sinun ei tarvitse huolehtia mistään tapahtuman aikana.

 

FUNBOX VALOKUVAUSKOPPI.

Tyylikäs kuvakoppi, joka tarjoaa kuvaustilanteeseen yksityisyyttä niin rohkeille kuin ujommillekin vierailijoille. Kuvat otetaan perinteisen passikuva-automaatin mukaisesti istuvilteen.


PRO VALAISTUS JA LAITTEISTO.

Funboxin tarkkaan ja harkiten valittu laitteisto on huippuaan. Valaistus, kamera, printit, kosketusnäyttö, kaikki ovat yksityiskohtia joihin olemme halunneet panostaa. Näillä syntyy kuvia, joita kehtaa näyttää ja jakaa.


HOSTESS.

Palveluumme sisältyy aina osaava ja ystävällinen hostess. Hän vastaa paikanpäällä palvelutoteutuksemme kokonaisvaltaisesta sujuvuudesta ja tehokkuudesta, mm. tarvittavista teknisistä toimenpiteistä, kuvattavien ohjauksesta, jonotuksen organisoinnista ja rekvisiittojen siisteydestä.


RAJATON MÄÄRÄ KUVIA.

Kyllä, saat ottaa tapahtumasi aikana rajattoman määrän kuvia. Oli kyseessä sitten 4h kuvausaika tai viikonlopun kestävät messut. Prosessi salamoiden välähdyksestä laadukkaaseen printtiin kestää vain hetken.


KUVIEN BRÄNDÄYS.

Funboxin valokuvat ovat personoitavissa erittäin joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kuvasarjojen koko, malli, asettelu, kuvamäärä sekä jakotavat ovat kaikki muokattavia ominaisuuksia, sisältyen peruspalveluumme.


REKVISIITAT.

Funbox -palveluun sisältyy kattava perussetti persoonallista ja hauskaa kuvausrekvisiittaa, joita sinä ja vieraasi voitte käyttää kuvissa. Mikäli tapahtumassasi on jokin erikoisteema, voit tilata meiltä lisäpalveluna teemaasi sopivia rekvisiittoja.


KUVIEN JAKO FUNBOXISTA.

Printtien rinnalla Funboxissa otetut kuvat ovat heti jaettavissa sähköisesti. Vaihtoehdot jakoon ovat Facebook, Email ja Twitter – tai vaikka kaikki yhtäaikaa. Funbox palveluun kuuluu itsenäinen 4G-yhteys.


TOIMITUS.

Palveluumme sisältyy aina Funboxin toimitus tapahtumapaikalle. Sinun tulee vain varmistaa, että laitteelle löytyy sopiva ja keskeinen paikka. Funboxin mitat: L 170 x K 200 x S 85 cm. Roudausreitin tulee olla esteetön.