Ota yhteyttä!

Soita meille numeroon 044-9766250 tai laita viestiä info@funbox.fi.

Voit myös täyttää viereisen yhteydenottopyynnön, jolloin osaamme palvella sinua parhaiten.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Lisäpalvelut

Kattavan peruspalvelumme päälle voit valita arvoa luovia lisäpalveluitamme, kun haluat erottua ja näkyä vieläkin paremmin. Lisätietoa sivuiltamme, sekä info@funbox.fi

LISÄPALVELUT

 

Kattavan peruspalvelumme päälle voit valita arvoa luovia lisäpalveluitamme, kun haluat erottua ja näkyä vieläkin paremmin. Tai jos haluat ulkoistaa meille vaikkapa palveluun liittyvät graafiset tarpeet. Ota yhteyttä!

 

Custom Funbox.

Haluatko oman näköisesi Funboxin? Nou problem. Laitteen ulkoilmettä voidaan muokata tapahtuman luonteen mukaan lähes rajattomasti.

Huomaathan, että myös kosketusnäytöllä pyörivä ohjelmisto voidaan brändätä näköiseksesi.


Online galleria.

Kaikki Funboxissa otetut kuvat voidaan tallentaa tapahtumakohtaiseen kuvakansioon. Säilytämme salasanalla suojattua kuvakansiotasi puolen vuoden verran tapahtumasi jälkeen. Sinulla ja vieraillasi on siis mahdollisuus käydä katsomassa otettuja kuvia myös jälkikäteen.


GIF animaatiot.

Funbox -kuvauskopilla voidaan toteuttaa printtien rinnalla helposti myös kuvasarjojen GIF –animaatiot, jotka kävijä voi lähettää omaan sähköpostiinsa heti kuvauksen jälkeen. Animaatiot on saatavina myös suoraan videotiedostoina.


Custom kuvaustausta.

Logollinen tai vaikka tiikeriraidallinen kuvaustausta? Onnistuu. Fyysisen kuvaustaustan avulla kuvien laatu saadaan pysymään terävänä, ja visuaalinen ilme kukoistamaan entisestään.


Kuva-arvonta.

Funbox järjestelmällä voidaan suorittaa helposti kuva-arvonta vierailijoiden kesken. Järjestelmämme arpoo kuvien joukosta voittajia, ja merkitsee nämä erillisellä voittotunnuksella. Jaossa voi olla vaikkapa useampi pääpalkinto tai pienempiä give-away tuotteita.


Graafiset ratkaisut.

Kaikki personointiin tarvittavat graafiset elementit, kuten kuvauskopin tai ohjelmiston brändäys, voidaan toteuttaa joko toimittamastasi valmiista aineistosta – tai halutessasi pystymme toteuttamaan tarvittavat graafiset ratkaisut puolestasi kokonaisuudessaan.


Live projisointi.

Kuvasarjojen tai GIF-animaatioiden live-projisointi erilliselle näytölle tai seinälle on hauska visuaalinen lisä tapahtumaasi. Funboxin kanssa se on mahdollista. Toteutamme tämän yhdessä ja yhteistyössä tapahtumateknisen toimittajasi kanssa. Kysy lisää!


Moderointi.

Kun tapahtuman luonne on sellainen, että meno on kova ja mopo on vaarassa karata käsistä, saatetaan joskus tarvita pientä filtteriä. Mikäli olet päättänyt laittaa kuvat julkiseksi Funbox Galleriassa tai omissa kanavissasi, hoidamme tarvittaessa kuvien moderoinnin puolestasi ennen niiden julkaisua.