Ota yhteyttä!

Soita meille numeroon 044-9766250 tai laita viestiä info@funbox.fi.

Voit myös täyttää viereisen yhteydenottopyynnön, jolloin osaamme palvella sinua parhaiten.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FNBX_banner_kuvat02.jpg

Kuvat

Funboxin tuottamat kuvat ovat juuri sellaisia kuin Sinä haluat. Laadusta tinkimättä.

 

KUVAT

Onnistunut valokuva on usean muuttujan summa, eikä aina ihan niin yksinkertainen sellainen. Valokuvan onnistuminen on tärkeää. Lähinnä, koska siitä tulee hirmuisen hyvä mieli. Ja onnistunut valokuva halutaan jakaa. Meille Funboxissa on tärkeää, että jokainen vieraamme näyttää kuvissamme hyvältä – niin digissä kuin printissä. Siksi.

Funboxin tuottamat kuvat eivät ole mitä tahansa kuvia. Ne ovat Sinun näköisiäsi. Kuvaustaustan, kehyksen ja overlayer -efektien erilaisilla yhdistelmillä saadaan juuri sellaisia kuvia kuin Sinä haluat. Laadusta tinkimättä.

 
 

 
FNBX_laatu_mellow.jpg

LAATU.

Funboxin tuottamien valokuvien ja tulosteiden laatu on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi olemmekin panostaneet järjestelmäämme paljon. Rakkaudella ja hartaasti hiottu valaistus ja huippulaadukas tulostin takaavat, että lopputulos toimii.

MUOKATTAVUUS.

Kuvien koko (10×15cm tai 5×15cm), malli, asettelu, määrä sekä jakotavat ovat kaikki muokattavia ominaisuuksia, sisältyen peruspalvelumme hintaan. Kaikista yksityiskohdista sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä ennakkoon.

BRÄNDÄYS.

Yrityksen logo ja värit kuviin? Onnistuu! Siinä missä Funbox -valokuvauskoppi on brändättävissä (lisäpalveluna) myös itse valokuvat ovat personoitavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

 
 

Esimerkkejä

Alla näet asiakkaidemme esimerkkejä. Näissä visuaalinen ilme, kuten: kehysten väri, logon paikka, kuvaustausta ja muut elementit vaihtuvat.

Millaisia kuvia Sinä haluaisit?