Ota yhteyttä!

Soita meille numeroon 044-9766250 tai laita viestiä info@funbox.fi.

Voit myös täyttää viereisen yhteydenottopyynnön, jolloin osaamme palvella sinua parhaiten.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Instagram kilpailu

Instagram kilpailun säännöt

 

1. Järjestäjä 

Funbox, Lauttasaarentie 50 E, 00200 Helsinki, info@funbox.fi, 045-9766250
Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

 

2. Osallistuminen 

Kuvakilpailuun osallistutaan julkaisemalla Funbox kuva tai GIF-animaatio Instagramissa tunnisteilla @funboxphotos ja #valokuvauskoppi.

Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla kuvalla ja/tai animaatiolla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.

Osallistujan tulee omistaa kaikki oikeudet julkaisemiinsa kuviin ja videoihin sekä hankkia suostumus kuvien ja videoiden käyttöön kaikilta niissä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja vastaa kuvien ja videoiden sisällön sopivuudesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt pois lukien Funboxin henkilökunta.

 

3. Oikeudet kuviin ja -videoihin

Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun ladattuja kuvia ja videoita kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä sekä Funboxin-markkinoinnissa ilman erillistä korvausta ja suostumusta.

 

4. Osallistumisaika 

Osallistumisaika kilpailuun on 04.09.-10.09.2018. 

 

5. Palkinto 

Kilpailussa on palkintona 2kpl Funbox photo booth peruspalveluja (arvo 850€ alv0%). Palkinto sisältää Funbox photo booth palvelun 4h kuvausajalla pk-seudulla. Voitto on voimassa 6kk arvonnan suorittamisesta.

Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon. Palkintoa ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
Voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 11.09.2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä, kun voittajalle on ilmoitettu voitosta. 

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Kilpailun järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niitä koskevia kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.