Ota yhteyttä!

Soita meille numeroon 044-9766250 tai laita viestiä info@funbox.fi.

Voit myös täyttää viereisen yhteydenottopyynnön, jolloin osaamme palvella sinua parhaiten.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

FAQ

 

FAQ - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Koostimme listan useimmin kysytyistä kysymyksistä, ja samalla kerromme hieman taustatietoa Funboxista. Mikäli Sinulle tulee mieleen lisäkysymyksiä tai haluaisit lisätietoa – älä epäröi ottaa yhteyttä: info@funbox.fi

 
 

 

Mikä Funbox?

Funbox on suomalainen yritys, joka on itse konseptoinut palvelunsa, suunnitellut, kehittänyt ja rakentanut photo booth laitteensa Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2014 Helsingissä.

Taustalla toimii niin markkinoinnin, valokuvauksen kuin tapahtumatuotannon ammattilaisia.

Haluamme palvella asiakkaitamme rehellisesti, tyylillä, ja erityisesti kokemusten tuomalla ammattitaidolla. Kehitämme palveluamme koko ajan. Jokaisesta uudesta kokemuksesta oppii aina jotakin uutta, joka vie meitä eteenpäin. ”

 

 

Mikä photo booth?

Suomennettuna photo booth tarkoittaa valokuvausautomaattia. Yleisimmin photo booth laitteet tuottavat automatiikalla otettuja ja tehtyjä kuvasarjoja, jotka kävijä saa mukaansa printteinä. Ehkä tunnetuin kuvamalli on elokuvistakin tuttu mustavalkoinen passikuva-automaateista saatava kuvaliuska.

Photo bootheja on nykypäivänä monenlaisia, mutta yksikään ei ole onnistunut sävähdyttämään meitä. Tämä on yksi syy minkä takia perustimme Funboxin: haluamme tarjota palvelun, joka on laadukasta kaikilta osin – alusta loppuun. Haluamme myös, että palvelu kehittyy uutta teknologiaa hyödyntäen, esim. Funbox photo bootheista saat kuvat printtien lisäksi lähetettyä sähköpostiin, halutessasi jaettua Facebookiin ja Twitteriin. Järjestelmällämme voidaan tehdä perinteisten kuvasarjojen lisäksi GIF-animaatioida ja toteuttaa kuva-arvonta.

 

 

Minkälaisiin tilaisuuksiin Funbox palvelu sopii?

Olemme tehneet toteutuksia niin pienissä yksityistilaisuuksissa kuin myös suurissa yleisö- ja yritystapahtumissa, olleet mukana markkinointikampanjoissa ja osana TV-ohjelman sisältöä. Funbox sopii kaikkiin tilaisuuksiin, joissa halutaan näkyvyyttä kuvilla ja tarjota hymyt huulille tuova aktiviteetti vieraille.

 

 

Mitä Funbox kustantaa? / Miksen löydä hintoja sivuiltanne?

Peruspalvelu 1-4h kuvausajalta kustantaa pääkaupunkiseudulla 890€ + alv 24%. Tähän sisältyy kaikki palvelunosat tuotannosta toteutukseen.

Kartoitamme aina ennen tarjousta asiakkaan todellisen tarpeen, ja pyrimme löytämään tähän sopivimman vaihtoehdon. Jokainen toteutus on omanlaisensa ja photo boothin käyttöaika voi vaihdella muutamasta tunnista useisiin päiviin. Tästä syystä hinnat ovat räätälöityjä.

 

 

Voinko varata palvelun usealle päivälle tai vaikkapa kokonaiselle kesäkiertueelle?

Tottakai, palvelumme toteutus onnistuu vaikka vuoden jokaisena päivänä.

Yhdessä tuotantotiimisi kanssa mietimme yksityiskohdat suunnittelusta toteutukseen, jotta palvelumme sisältyy luontevasti osaksi markkinointikampanjaa.

 

 

Voinko liittää kuvauksen yhteyteen kilpailun?

Ehdottomasti, tähän on monta tapaa! Esim. Instagram kilpailu jossa kehoitetaan jakamaan kuva tietyllä hashtagillä, tai hyödyntämällä kuva-arvonta ominaisuuttamme. Tällöin kuvausärjestelmämme arpoo kuvien joukosta voittajia, ja merkitsee nämä erillisellä voittotunnuksella. Jaossa voi olla vaikkapa useampi pääpalkinto tai pienempiä give-away tuotteita.

 

 

Logo kuviin?

Onnistuu! Olemme luoneet 13 erilaista kuvapohjaa, joihin voidaan lisätä haluamasi logo, slogan, värit, kuvioita / elementtejä. Kuvakoko voi olla joko 5x15cm kuvaliuska tai 10x15cm arkki.

Funboxin tuottamissa kuvissa ei ole Funbox -logoa tai web-osoitetta. Meille on tärkeää, että kuvat ovat Sinun näköisiäsi.

 

 

Mikä GIF?

Funbox järjestelmä pystyy tekemään joko pelkästään tai perinteisten printtien rinnalla GIF-animaatioita. Kamera ottaa kuvattavasta sarjan kuvia, ja muodostaa näistä lyhyen, itseään toistavan videon = GIF:in.

Kuten printit, myös GIF:it on mahdollista brändätä tapahtumaasi sopivaksi. Animaation voi lähettää videomuodossa Funboxista sähköpostiin, myöhempää käyttöä varten.

 

 

Logollinen kuvaustausta?

Tämä on yksi tarjoamistamme lisäpalveluista: laitetaanko logollinen, kuviollinen vai maisema?

Fyysisen kuvaustaustan avulla kuvien laatu saadaan pysymään terävänä, ja visuaalinen ilme kukoistamaan entisestään.

 

 

Funbox photo boothin brändäys?

Lisäpalveluna Funbox photo boothin seinät ja kosketusruutu voidaan brändätä sopimaan tapahtuman visuaalista ilmettä. Laitteen ulkoista brändäystä varten teetetyt kuvavuodat ovat monikäyttöiset (vs. teippaus). Näitä voidaan käyttää vaikkapa vuoden jokaisilla messuillasi, tai kuukausittain toistuvassa tapahtumassa.

Olemme valmiita toteuttamaan myös perinteistä poikkeavia brändäyksiä. Heitä haaste! Meillä on kokemusta Funboxin brändäyksestä mm. Snoopy -koirankopiksi, olut 6-packiksi, ja kaurajuoma tölkiksi.

 

 

Tietosuoja?

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.

Funbox photo boothissa kuvat otetaan verhojen takana, rauhassa muiden katseilta. Voit hyvin tehdä lempi poseerauksesi ja ladata kuvan omalle Facebook seinällesi.